29 aug. 2010

Ett spännande "husdjur"

Idag när Stefan var uppe och fixade i nya huset så träffade han på vårt nya "husdjur". Eftersom han gillar TV-serien "Smallville" så döpte han genast den lilla sötnosen till Clark. Tydligen har han sitt gryt ute i buskarna i kanten av gården och kanske förklarar det att delar av gräsmattan där är lite uppbökad. Han var förstås lite skygg men en bild hann Stefan ändå få innan han smet iväg. 

Clark tittar fram
Eftersom jag haft kurs på gården har jag inte varit i huset på några dagar men Stefan har jobbat på. Nu ligger nya reglar i hela köket och hallen och imorgon ska vi hjälpas åt att regla upp golvet i badrummet och tvättstugan. En hel del plankor och annat skräp har också åkt på tippen och det är ett tråkigt måste att hela tiden lasta släpkärran. Som tur var ligger en återvinningsstation mellan nya huset och gården så vi passerar det på väg hem.

Ett släp kommer lastat...

1 kommentar:

  1. Å vad kul att få renovera som man vill.Vi har renoverat vårat hus i 6 år ..det tar sin tid o många vändor till sopstationen ja! Ska bli kul å få se hur det blir så småningom ha det så bra med allt!

    SvaraRadera